Wij, Carmen en Seline, hebben onze passie gebundeld onder de naam Down To You. Beide zijn wij al een aantal jaar werkzaam als persoonlijk begeleider, wat wij een aantal dagen per week doen. Daarnaast gaan we ieder jaar op vakantieweek met twee kinderen. Ons enthousiasme en de energie die wij hiervan krijgen heeft geleid tot een volgende stap: het organiseren van tijdsbesteding en activiteiten voor kinderen met een beperking.

Down To You richt zich op jongeren met een beperking. Onze insteek is om kinderen activiteiten aan te bieden en het kind te laten opbloeien. Hierbij denken wij in kansen en mogelijkheden van het kind. Wij willen hun waardevolle talenten en kwaliteiten prikkelen en positief stimuleren om op deze manier het beste in het kind naar boven te halen. Persoonlijke benadering vinden wij hierbij erg belangrijk. Aan de hand van een gevarieerd aanbod aan activiteiten in een kleinschalige groep willen wij het kind een leuke bezigheid bieden en ouders daarbij ontlasten.

Carmen Speelman

Mijn naam is Carmen. Ik ben 23 jaar, opgegroeid in Uithuizen en inmiddels woonachtig in Groningen. In 2020 ben ik afgestudeerd als hbo-verpleegkundige. Momenteel volg ik de masteropleiding Innoveren in zorg en welzijn. In mijn vrije tijd sport ik graag. Sinds 2016 ben ik persoonlijk begeleider, iets wat ik vol enthousiasme doe en waarvan ik enorm geniet. 

Ik kijk er ontzettend naar uit om met Down To You leuke activiteiten te ondernemen en tegelijkertijd bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind. 

Seline Speelman

Ik ben Seline, 23 jaar en woonachtig in Groningen. Ik ben gediplomeerd bewegingsagoog en in opleiding tot social worker. In 2015 ben ik begonnen als trainster bij het G-voetbalteam Kids United. Vanaf dat moment wist ik het 100% zeker, ik wil werken met bijzondere doelgroepen. Hier ligt mijn passie. Sinds 2015 ben ik dan ook persoonlijk begeleider. Mijn grootste hobby is voetbal, iets wat ik het liefst iedere dag doe. 

Vol enthousiasme kijk ik uit naar de leuke momenten met Down To You.